hrVeleučilište studija sigurnosti (VSS)
en     en
PRIJAVI SE
hrVeleučilište studija sigurnosti (VSS)
en     en
PRIJAVI SE

Profesor VSS-a dr. sc. Mario Silić pridružio se uredničkom timu časopisa ‘Frontiers in Computer Science’!

Novosti > Profesor VSS-a dr. sc. Mario Silić pridružio se uredničkom timu časopisa ‘Frontiers in Computer Science’!

Profesor VSS-a dr. sc. Mario Silić odabran je u Urednički tim prestižnog istraživačkog časopisa “Frontiers in Computer Science”, jednom od najprestižnijih istraživačkih časopisa u tom području, s faktorom utjecaja od 2,6. Ovo postignuće naglašava stručnost dr. Silića i predanost unaprjeđenju istraživanja računalnih znanosti.

Frontier je 3. najcitiraniji i 6. najveći istraživački izdavač/platforma u domeni. ‘’Frontiers in Computer Science’’ objavljuje pomno recenzirana istraživanja u svim područjima temeljnih i primijenjenih računalnih znanosti. Pod vodstvom profesora Kaleema Siddiqija sa Sveučilišta McGill i uz podršku izvanrednog uredničkog odbora međunarodnih istraživača, ovaj multidisciplinarni časopis otvorenog pristupa prednjači u prijenosu znanja i utjecajnih otkrića znanstvenicima, industriji i javnosti diljem svijeta.

Čestitamo profesoru, dr. sc. Mariu Siliću na ovom izvanrednom postignuću i radujemo se što će svjedočiti njegovom kontinuiranom doprinosu u polju računalne znanosti kroz njegovu novu ulogu u “Frontiers in Computer Science”.