hrVeleučilište studija sigurnosti (VSS)
hr     en
PRIJAVI SE
hrVeleučilište studija sigurnosti (VSS)
hr     en
PRIJAVI SE

VSS i Ureka Global Innovation Hub iz Dubaija potpisali sporazum o suradnji koji otvara mogućnost prakse i stažiranja studenata u velikim svjetskim gradovima

Veleučilište studija sigurnosti potpisalo je sporazum o suradnji s Ureka Global Innovation Hub sa sjedištem u Dubaiju (UAE), neprofitnom međunarodnom organizacijom posvećenom korištenju transformativne moći inovacija u različitim sektorima, uključujući vladine subjekte, korporacije, start-upove, sveučilišta i pojedince.

Ispred Veleučilišta studija sigurnosti sporazum je potpisao dekan dr. sc. Luka Leško DBA, a ispred Ureka Global Innovation Hub njihov predsjednik Sarfraz Hasan.

Kako je VSS predan kontinuiranom pružanju obrazovne izvrsnosti i stručnosti u području integralne i korporativne sigurnosti, ovim sporazumom studentima i nastavnicima VSS-a otvara se jedinstvena mogućnost sudjelovanja u međunarodnom programu razmjene na jednoj od lokacija UGIH-a. 

Također, u tome kontekstu, otvara se mogućnost prakse i stažiranja studenata VSS-a Dubaiju, Melbourneu, New Yorku, Los Angelesu, Sao Paulu, Londonu, Rimu, Berlinu, Johannesburgu, Šangaju, Singapuru i Kuala Lumpuru.

Sveobuhvatna misija UGIH-a je poticanje globalne mreže inovacijskih centara, ujedinjujući subjekte iz cijelog svijeta kako bi zajednički slijedili prilike u sljedećim domenama:

  • Stvaranje utjecaja: UGIH je predan pokretanju društvenog i komercijalnog utjecaja kroz inovacije, olakšavajući razvoj i implementaciju revolucionarnih ideja.
  • Izvrsnost umrežavanja: Kroz UGIH, članovi dobivaju pristup širokoj i utjecajnoj mreži inovatora, misaonih lidera i stručnjaka, promičući veze, suradnje i partnerstva.
  • Olakšavanje ulaganja: UGIH igra ključnu ulogu u povezivanju inovatora s potencijalnim ulagačima, olakšavajući financijsku potporu za obećavajuće projekte i pothvate. Ima pristup fondu Ureka Ventures u ranoj fazi pokretanja od 1 milijun USD.
  • Razmjena znanja: UGIH potiče okruženje za razmjenu znanja i ideja, promičući kontinuirano učenje i uzajamno prenošenje stručnosti među svojim raznolikim članstvom.
  • Proširenje i ulazak na nova tržišta: UGIH svoje članove oprema alatima i resursima potrebnim za istraživanje novih tržišta, širenje dosega i uspješan ulazak na neiskorištena tržišta.
  • Istraživanje i razvoj: UGIH služi kao središte za vrhunske istraživačke i razvojne aktivnosti, potičući inovacije u više sektora i katalizirajući stvaranje revolucionarnih tehnologija i rješenja.