hrVeleučilište studija sigurnosti (VSS)
hr     en
PRIJAVI SE
hrVeleučilište studija sigurnosti (VSS)
hr     en
PRIJAVI SE

SSBM i VSS šire blagdansko raspoloženje volontirajući u udruzi Mali Zmaj

Swiss School of Business and Management Geneva i Veleučilište studija sigurnosti udružili su snage kako bi ove blagdane razveselili djecu slabijeg imovinskog statusa. Dvije institucije potpisale su ugovor kojim je formalizirana značajna donacija koja ne pokriva samo potrebe socijalno ugrožene i nezbrinute djece, već doprinosi i operativnim troškovima udruge Mali Zmaj.

Društvo za poboljšanje kvalitete života siromašne i nezbrinute djece Mali zmaj usmjereno je na pomoć djeci u obiteljima slabijeg imovinskog statusa, onima u sigurnim kućama i onima u institucijama.

Ovaj zajednički napor nadilazi financijsku potporu, budući da su zaposlenici SSBM-a i VSS-a željno volontirali kako bi pripremili božićne darove za djecu. Zaposlenici SSBM-a i VSS-a također su dali velikodušan prilog u odjeći Malom Zmaju kako bi uljepšali blagdansko vrijeme onima koji se možda suočavaju s izazovnim okolnostima.

Zajednički napori SSBM-a i VSS-a ne samo da donose radost na lica djece koja primaju darove, već služe kao podsjetnik na snagu kolektivnog djelovanja u stvaranju smislene i trajne promjene u zajednici.