hrVeleučilište studija sigurnosti (VSS)
hr     en
PRIJAVI SE
hrVeleučilište studija sigurnosti (VSS)
hr     en
PRIJAVI SE

Uložite sigurno u svoju budućnost: Upišite Veleučilište studija sigurnosti (VSS)

Željni ste znanja i profesionalnog usavršavanja? Želite si povećati mogućnost bržeg i lakšeg zaposlenja? Stručni prijediplomski i diplomski studiji sigurnosti koji kreću u listopadu 2023. godine pružit će vam jedinstvenu priliku obrazovati se i pripremiti za tržište rada te postati stručnjak u području sigurnosti. Program će Vam pružiti najnovija znanja na upravljačkoj i voditeljskoj razini po uzoru na švicarsku kvalitetu.

Veleučilište studija sigurnosti (bivša Visoka škola za sigurnost) dio je Swiss School of Business and Management (SSBM Geneva) koja je globalna, inovativna i jedinstvena poslovna škola sa studentima iz preko 130 zemalja svijeta. Veleučilište studija sigurnosti gaji višedesetljetnu tradiciju obrazovanja sigurnosnih stručnjaka, akreditirana je visokoškolska ustanova u Republici Hrvatskoj, a kroz njega je prošlo više od 4 tisuće alumni studenata.

Geopolitičke turbulencije ili primjerice prelijevanje kriminala u kibernetički prostor, svakodnevno opravdavaju važnost razvoja studija sigurnosti, a Veleučilište studija sigurnosti pozicionira se kao centralno mjesto za stjecanje znanja o sveobuhvatnom i promjenjivom području sigurnosti. Želite si osigurati sigurnu budućnost, temeljenu na ESG standardima te švicarskim standardima obrazovne izvrsnosti? Želite stjecati znanja od vrhunskih predavača i to na novouređenom kampusu, jednom od najmodernijih u Hrvatskoj? Postanite dio ekosustava VSS-a, koji snažnom sponom s industrijom može pomoći i u ostvarenju Vaše profesionalne karijere kroz suradnju s renomiranim tvrtkama poput Deloitte, Marsh McLennan, Securitas Hrvatska, Eccos inženjering, Strabag, Spegra, GP Krk, Portus et Navem, Dekra Croatia, Ekonerg, Cemex itd.

O studijima

Stručni prijediplomski studij sigurnosti je trogodišnji studij (6 semestara) kojim se stječe 180 ECTS bodova što je prva razina bolonjskog visokog obrazovanja. Ovaj studij osmišljen je kako bi Vam pružio kvalitetno obrazovanje kojim stječete stručni naziv: “prvostupnik/ca (baccalaureus/a) inženjer/ka sigurnosti i zaštite” uz naznaku smjera studija s kraticom bacc. ing. sec. Prijediplomski stručni studij sigurnosti nudi dva različita smjera i specijalizacije: Zaštita na radu i Zaštita od požara.

Stručni diplomski studij sigurnosti je dvogodišnji studij (4 semestra) kojim se stječe 120 ECTS bodova što je druga razina bolonjskog visokog obrazovanja. Ovaj studij osmišljen je kako bi vam pružio kvalitetno obrazovanje kojim stječete stručni naziv: “ magistar/magistra inženjer/ka sigurnosti i zaštite” uz naznaku smjera studija s kraticom mag. ing. sec. Smjerovi specijalizacije na drugoj godini studija su: Zaštita na radu, Zaštita od požara, Zaštita okoliša te Zaštita osoba i imovine.

Kako se prijaviti?

Prijavu možete izvršiti na web stranici OVDJE ili se javiti na e-mail info@vss.hr. Za sve dodatne informacije kontaktirajte nas putem telefona na +385 (1) 4668 819.