hrVeleučilište studija sigurnosti (VSS)
hr     en
PRIJAVI SE
hrVeleučilište studija sigurnosti (VSS)
hr     en
PRIJAVI SE

VSS i SSBM studenti na druženju u Bikers Beer Factoryju 

VSS i SSBM Geneva su subotu 23. ožujka organizirali druženje kako bi obilježili početak novog semestra. Ovo druženje okupilo je studente, profesore, suradnike, zaposlenike, ali i bivše studente te smo zajedno proslavili početak novih izazova i mogućnosti koje donosi nova akademska godina.

Atmosfera u Bikers Beer Factoryju je bila odlična i energična dok su se sudionici međusobno upoznavali, razmjenjivali iskustva i dijelili očekivanja. Uz dobru zabavu, piće i ukusnu hranu, druženje je postalo prilika za stvaranje novih prijateljstava i jačanje veza unutar naše akademske zajednice.

Naši predavači su se također rado pridružili ovom događaju, pružajući studentima priliku da ih bolje upoznaju i izvan učionice. Razgovori o predmetima, istraživanjima i karijernim ciljevima oblikovali su inspirativne diskusije i potaknuli sudionike na daljnje angažmane u akademskim aktivnostima.

Moramo priznati da nam je bilo toliko dobro da smo zaboravili više fotografirati no ipak imamo nekoliko zabilježenih trenutaka. Bez obzira na to, sjećanja na ovo druženje bit će inspiracija za nove izazove tijekom cijelog semestra.

Želimo zahvaliti svima koji su se pridružili i doprinijeli ovom sjajnom druženju, a VSS i SSBM Geneva s nestrpljenjem očekuju novi povod za organizaciju ovakvog događaja koji potiče suradnju i podršku među svima nama.